Wouter Beke
Wie anders voor Limburg?
Een ervaren burgemeester. Een standvastige partijvoorzitter. Een daadkrachtige leider. Kiest u vóór Limburg, dan is er maar één juiste keuze op 26 mei.
Het varken van opa
De Limburgse burgemeesters rekenen op u.
Voorbeeld voor Vlaanderen
Limburgse voorbeelden.
Wouter Beke - wie anders?

Wouter Beke ›

Wie anders voor Limburg?

“Wouter is geen tafelspringer. Hij is iemand die altijd luistert en het hoofd koel houdt. Hij is de voorzitter die we nodig hebben in deze woelige tijden.”
- Hilde Crevits

Wouter ›

Aan politiek doen ›

10 jaar voorzitter CD&V

In 2008 kreeg Wouter Beke reeds het vertrouwen om ad interim de rol van voorzitter van CD&V op zich te nemen. Twee jaar later, op 22 december 2010, werd Wouter officieel overtuigend verkozen als de nieuwe voorzitter van de partij. Zijn doelen? Van de partij opnieuw de volkspartij maken van Vlaanderen. Tussen de mensen staan. De weg vooruit nemen en zorgen voor meer levenskwaliteit voor iedereen. Van u en mij een wij maken. Van Limburg nog meer een voorbeeld voor Vlaanderen maken. Na een carrière van negen jaar voorzitterschap is hij in die missie ook meer dan geslaagd.
Revolutie van de redelijkheid
In dit boek beschrijft Wouter Beke waarom de christendemocratie voor de weg vooruit nog altijd de meeste garanties biedt en uiterst relevant blijft. Meer dan ooit, nu migratie en identiteit de agenda steeds meer gaan bepalen en het debat schippert tussen extreme stellingen. Beke pleit net voor meer geborgenheid, binnen gezinnen, binnen Vlaanderen, binnen een Europa dat beschermt zonder zich af te schermen.

“De weg vooruit is die van het centrum, weg van polarisering, de weg vooruit die leidt tot meer geborgenheid voor elke mens.”
Bestel het boek ›